Untitled
16 jan 2015
week 163: 8 t/m 14 januari

Op 08 januari kon ik niet met Bas en Laura naar buiten, omdat het echt de hele dag geregend heeft. En dus zijn we maar met de Lego gaan spelen. Bas en ik bouwden de huizen en Laura brak ze weer af ;-).
Bas is op 09 januari naar de Peuterspeelzaal geweest. Hij heeft het goed gedaan en heeft het goed naar zijn zin gehad. ’s Middags hebben Bas, Laura en ik “Nijntje geluiden raden” gespeeld. Het was vandaag ook weer slecht weer, maar we zijn wel op de fiets Bas gaan brengen en halen.
Op 10 januari zijn we met zijn vieren naar de bibliotheek geweest, waar Bas weer nieuwe boeken en puzzels heeft uitgezocht. ’s Middags heeft Bas weer op de wc gepoept, en daarmee de laatste sticker voor op zijn stickervel verdiend. En dus mocht hij vandaag een cadeautje gaan uitzoeken in de speelgoedwinkel! Bas had al snel een puzzel gevonden die hij graag wilde hebben. Thuis heeft hij de puzzel meteen gemaakt.
We zijn op 11 januari ’s morgens bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Natuurlijk heeft Bas weer gepuzzeld, maar toen tante Monique, oom Anton, Esther en Lars ook kwamen, heeft Bas ook fijn met Esther en Lars gespeeld. ’s Middags heeft Mark Bas naar tante Monique en Esther gebracht. Ze zijn naar een speeltuintje in de buurt gewandeld en Bas heeft fijn met Esther gespeeld.
Op 12 januari is oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas en oma hebben samen gepuzzeld. ’s Middags zijn Bas, Laura en ik de eendjes gaan voeren en een stuk gaan wandelen. Bas heeft een stukje gestept en de rest gelopen.
Bas is op 13 januari naar de Peuterspeelzaal geweest. Ik heb hem wakker moeten maken en hij had niet zoveel zin om op te staan: hij is tot 3x toe snel weer terug in bed gekropen ;-). Vandaag is Jessie nog even op de Peuterspeelzaal geweest om haar afscheid te vieren, wat eerder niet kon omdat ze in het ziekenhuis lag. Bas heeft het goed naar zijn zin gehad. ’s Middags hebben we gezellig met zijn drietjes even met de Lego gespeeld.
Op 14 januari zijn we boodschappen gaan doen. In de winkel kwamen we oma Van Aerle tegen. We zijn bij opa en oma op bezoek geweest. Bas heeft heel fijn met opa gevoetbald in de gang, daarna heeft hij met oma gepuzzeld. Tante Maartje en Eline kwamen ook en we hebben met zijn allen geluncht.
Afgelopen week heeft Bas het super goed gedaan! Hij heeft nauwelijks in zijn broek gepoept, gaat netjes op tijd naar de wc en doet daar echt goed zijn best.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative